Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας
  • 170 γραμμάρια φέτες πεπερόνι
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
  • ¼ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι




Εκτέλεση
– Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C και απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα μεγάλο ταψί.

– Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας σε λεπτό φύλλο σε αλευρωμένη επιφάνεια. Στη συνέχεια με ένα κουτάλι απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στη σφολιάτα.

– Απλώστε τις φέτες πεπερόνι και το σπανάκι. Στη συνέχεια πασπαλίστε με το τυρί.

– Στη συνέχεια τυλίγετε το φύλλο σε ρολό και κόβετε σε λεπτές φέτες 1 εκ. Τοποθετήστε τα στο φύλλο λαδόκολλας και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr