Υλικά

  • 600 γρ. ραβιόλι
  • 600 γρ. σάλτσα Μπολονέζ (με κιμά)
  • Τυρί τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Καλύψτε τη βάση ενός ταψιού με μια σειρά από ραβιόλι.
  2. Από πάνω απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα Μπολονέζ.
  3. Πασπαλίστε με λίγο τριμμένο τσένταρ και επαναλάβετε όλα τα παραπάνω ακόμη μία φορά (αναλόγως και το μέγεθος του ταψιού).
  4. Καλύψτε το ταψί με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ψήστε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
  5. Απομακρύνετε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 8- 10 λεπτά μέχρι να λιώσει και ροδίσει το τυρί.