Υλικά

  • 600 γρ. ραβιόλι
  • 600 γρ. σάλτσα Μπολονέζ (με κιμά)
  • Τυρί τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Καλύψτε τη βάση ενός ταψιού με μια σειρά από ραβιόλι.
Βήμα 2
Από πάνω απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα Μπολονέζ.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με λίγο τριμμένο τσένταρ και επαναλάβετε όλα τα παραπάνω ακόμη μία φορά (αναλόγως και το μέγεθος του ταψιού).
Βήμα 4
Καλύψτε το ταψί με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ψήστε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 5
Απομακρύνετε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 8- 10 λεπτά μέχρι να λιώσει και ροδίσει το τυρί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.