Υλικά
- 500 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε φέτες
- 150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2 αυγά
- Φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
- 200ml κρέμα γάλακτος
- ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα.
Βήμα 2
Τα περνάτε από το αυγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
Βήμα 3
Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δείτε ότι έχουν ψηθεί σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
Βήμα 4
Προσθέτετε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το μοσχοκάρυδο και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.