Υλικά

  • 3 πατάτες
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. πάπρικα
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. σ. πιπέρι
  • 1 κ. σ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
Βήμα 2
Κόψτε τις πατάτες σε πολύ λεπτές ροδέλες πάχους περίπου 3 χιλιοστών.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις πατάτες και προσθέστε όλα τα υλικά.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά να αναμειχθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους και τοποθετήστε τα τσιπς πατάτας στο ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.
Βήμα 5
Ψήστε για 30- 35 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.