Πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο παγωτό παρφέ σοκολάτα

Ιδανικό επιδόρπιο για τις ζέστες


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
17:15
19/07/2020
1
loading

Υλικά

  • 500 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 250 γραμ. κουρβερτούρα
  • 2 βανίλιες
  • 1 κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα (χοντροκομμένα)
  • 1/2 κούπα φρουί γλασέ ψιλοκομμένα
  • σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί
  2. Κατόπιν προσθέτετε το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις βανίλιες
  3. Στο μεταξύ έχετε λιώσει την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη ρίχνετε στο μείγμα
  4. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, τα φρουί γλασέ και ανακατεύετε καλά.
  5. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ παγωτού και ρίχνετε από πάνω το σιρόπι σοκολάτας
  6. Το βάζετε στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει, τουλάχιστον για έξι ώρες

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Παγωτα

    Σερβίρονται ποικιλοτρόπως ,σε ποτήρια της σαμπάνιας ,σε μπωλ κρυστάλλινα ,σε ποτήρια χαμηλά ή κολωνατα .Γαρνιρισμενα με κρέμα σαντιγυ ,με φρούτα ,με σοκολάτα ,με αμύγδαλα .Η σερβιρισμενα ανάμικτα σε μπαλάκια απο διάφορα χρώματα είναι υπέροχα στη όψη και τη γεύση .Ενα παγωτό σοκολάτα παρουσιάζεται όμορφα γαρνιρισμενο με ροζέτες απο κρέμα σαντιγυ .Απλό ή γαρνιρισμενο είναι παντα ευχάριστο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει