Υλικά

  • 2 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι καγιέν
  • 1/2 κ. γλ. κουρκουμά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κιλό φιλέτο σολομού κομμένο σε κύβους
  • 2 κ. γλ. καλαμποκάλευρο
  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το πιπέρι καγιέν με τον κουρκουμά και το αλάτι σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε το σολομό στο μπολ, αναποδογυρίστε τον έτσι ώστε το μείγμα να πάει παντού και αφήστε το μέσα σε αυτό για περίπου 15 λεπτά.
  3. Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  4. Όση ώρα ζεσταίνετε το λάδι ρίξτε το καλαμποκάλευρο στο σολομό.
  5. Τηγανίστε το σολομό στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές (περίπου ένα λεπτό ανά πλευρά).