Υλικά

  • 1 κιλό σολομός, σε 4 φέτες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο
  • 1 κ.γ. τριμμένο κύμινο
  • 1 κ.γ. πάπρικα σε σκόνη
  • 1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύεις το αλάτι, το κόλιανδρο, το κύμινο, την πάπρικα, το κρεμμύδι και το μαύρο πιπέρι, τρίβεις τις φέτες του σολομού με το μείγμα των μπαχαρικών και το ελαιόλαδο και τις αφήνεις στο ψυγείο τουλάχιστον για 30 λεπτά.
  2. Προθερμαίνεις το φούρνο στη λειτουργία του γκριλ.