Υλικά για 4 άτομα

  • 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα
  • 250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 1 πιπεριά σε κυβάκια
  • 50 γρ. κέτσαπ
  • 30 γρ. μουστάρδα
  • 1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αβγό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές και τις αφήνετε να κρυώσουν.
Βήμα 2
Ανοίγετε τη ζύμη και με ένα κουτάλι και απλώνετε την κέτσαπ και την μουστάρδα.
Βήμα 3
Συνεχίζετε με τις πιπεριές, την ντομάτα και τα μπαχαρικά.
Βήμα 4
Απλώνετε από επάνω το ζαμπόν και το τυρί. Τυλίγετε σε ρολό και πιέζετε να κλείσει εντελώς δεξιά – αριστερά.
Βήμα 5
Τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί και αλείφετε με το αβγό όλη την επιφάνεια.
Βήμα 6
Κάνετε μερικά λοξά κοψίματα, μόνο στην πάνω ζύμη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Βήμα 7
Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε 10 λεπτά  και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.