Υλικά για 4 άτομα

  • 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα
  • 250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 1 πιπεριά σε κυβάκια
  • 50 γρ. κέτσαπ
  • 30 γρ. μουστάρδα
  • 1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αβγό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές και τις αφήνετε να κρυώσουν.
Βήμα 2
Ανοίγετε τη ζύμη και με ένα κουτάλι και απλώνετε την κέτσαπ και την μουστάρδα.
Βήμα 3
Συνεχίζετε με τις πιπεριές, την ντομάτα και τα μπαχαρικά.
Βήμα 4
Απλώνετε από επάνω το ζαμπόν και το τυρί. Τυλίγετε σε ρολό και πιέζετε να κλείσει εντελώς δεξιά – αριστερά.
Βήμα 5
Τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί και αλείφετε με το αβγό όλη την επιφάνεια.
Βήμα 6
Κάνετε μερικά λοξά κοψίματα, μόνο στην πάνω ζύμη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Βήμα 7
Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε 10 λεπτά  και σερβίρετε.
TAGS