Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βάζετε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά, ώστε να είναι πολύ κρύα. Κατόπιν λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν – μαρί.
  2. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και την προσθέτετε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύετε ρίχνετε και το κονιάκ.
  3. Σερβίρετε σε μπολάκια σε στρώσεις πρώτα σοκολάτα και μετά φρούτα και ούτω καθεξής.
  4. Τέλος, ρίχνετε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρετε.