Υλικά
- 1/3 φλιτζάνι μουστάρδα
 - 1/3 φλιτζάνι μέλι
 - 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 - 3 κιλά μπουτάκια κοτόπουλου
 - αλάτι
 - 2 κλωναράκια δεντρολίβανο (ή μπόλικο δενδρολίβανο)
 - Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το ελαιόλαδο. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι.
 - Αλατίζετε το κοτόπουλο και τοποθετήστε τα σε ένα πυρέξ. Ρίχνετε με το κουτάλι τη σάλτσα μουστάρδας μελιού πάνω από το κοτόπουλο. Τοποθετήστε το δενδρολίβανο ανάμεσα στα κομμάτια κοτόπουλου.
 - Ψήστε για 45 λεπτά η μέχρι να πάρουν χρώμα τα μπουτάκια κοτόπουλου. Αφαιρέστε το πυρέξ από το φούρνο.Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι πάνω από το κοτόπουλο πριν σερβίρετε. Γαρνίρετε με ρύζι.