Υλικά

  • 2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. γλ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα της επιλογής σας
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο (ή βούτυρο)
  • 1 μέτριο κολοκυθάκι, τριμμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
  • 2 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψεκάστε τις θήκες για μάφιν με ελαιόλαδο.
  2. Σε ένα μπολ χτυπήστε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη.
  3. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε ελαφρώς τα αυγά.
  4. Προσθέστε το γάλα και το λάδι, ανακατέψτε και ρίξτε αυτό το μείγμα στο μπολ με τα ξηρά υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά.
  5. Προσθέστε τα κολοκυθάκι, τη φέτα και τη μοτσαρέλα και το σχοινόπρασο και ανακατέψτε.
  6. Ρίξτε το μείγμα στις θήκες για μάφιν και ψήστε για 22- 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή.