Υλικά
- 2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. γλ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα της επιλογής σας
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο (ή βούτυρο)
- 1 μέτριο κολοκυθάκι, τριμμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
- 2 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψεκάστε τις θήκες για μάφιν με ελαιόλαδο.
- Σε ένα μπολ χτυπήστε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε ελαφρώς τα αυγά.
- Προσθέστε το γάλα και το λάδι, ανακατέψτε και ρίξτε αυτό το μείγμα στο μπολ με τα ξηρά υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά.
- Προσθέστε τα κολοκυθάκι, τη φέτα και τη μοτσαρέλα και το σχοινόπρασο και ανακατέψτε.
- Ρίξτε το μείγμα στις θήκες για μάφιν και ψήστε για 22- 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή.