Υλικά
- 1 μεγάλο αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
- 220 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 λεμόνι, χυμό
- 1 κ. σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
- Κόψτε το αγγούρι σε φέτες.
- Αλατίστε τις φέτες αγγουριού και περιμένετε 20 λεπτά για να βγάλουν τα υγρά τους. Ξεπλύνετε καλά με νερό και σκουπίστε με χαρτί κουζίνας.
- Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά.
- Σερβίρετε αμέσως ή βάλτε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει.