Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού νερό καρύδας ή φιλτραρισμένο νερό, συν περισσότερο όσο χρειάζεται
 - 1 μέτριο πράσινο μήλο, χωρίς φλούδα, χωρίς κουκούτσια και σε κύβους
 - 1 μικρό ωμό κόκκινο παντζάρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους (τριμμένο για τα συμβατικά μπλέντερ)
 - 1 φλ. τσαγιού κατεψυγμένες φράουλες
 - 1 φλ. τσαγιού κατεψυγμένο ανανά
 - 1/2 μικρό αβοκάντο, χωρίς κουκούτσι και χωρίς φλούδα
 - 1 φλ. τσαγιού σπανάκι
 - 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
 - Πιπέρι καγιέν
 - 1/4 φλ. τσαγιού κατεψυγμένο ωμό μπρόκολο
 - 1/8 κ. γλ. ψιλοτριμμένο ξύσμα λεμονιού
 
Εκτέλεση
- Καθαρίστε τα φρούτα καλά.
 - Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα σε υψηλή ταχύτητα για 30 έως 60 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν λείο και κρεμώδες μείγμα.
 - Αν θέλετε το μείγμα να είναι πιο υδαρές, προσθέστε λίγο νερό επιπλέον.
 - Αδειάστε σε ποτήρια και απολαύστε αμέσως.