Υλικά
- 1 γεμάτη κ. σ. κακάο
 - 210 γρ. πολύ ώριμο λωτό (χωρίς τη φλουδα)
 - 1/2 κ. γλ. βανίλια
 
Εκτέλεση
- Βάλτε το λωτό, τη σκόνη κακάο και τη βανίλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
 - Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
 - Χωρίστε σε ατομικά μπολάκια και βάλτε στο ψυγείου τουλάχιστον για δύο ώρες πριν το σερβίρετε.
 - Έχει σημασία ο λωτός να είναι πολύ ώριμος για να βγει γλυκιά η κρέμα σας.
 - Σε διαφορετική περίπτωση προσθέστε λίγο μέλι ή έναν χουρμά που τον έχετε μουλιάσει σε νερό.