Υλικά

  • 4 στήθη κοτόπουλου
  • 2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα, θρυμματισμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι και πιπέρι για γεύση
  • Ελαιόλαδο για το μαγείρεμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σπανάκι, τη φέτα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Κάντε μια «τσέπη» σε κάθε στήθος κοτόπουλου και γεμίστε την με το μείγμα σπανακιού και φέτας.
  4. Στερεώστε με οδοντογλυφίδες και αλατοπιπερώστε το εξωτερικό μέρος με αλάτι και πιπέρι.
  5. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ροδίστε το κοτόπουλο από κάθε πλευρά.
  6. Μεταφέρετε τα στήθη κοτόπουλου στο φούρνο και ψήστε για 20- 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.