Υλικά

  • 5 μεγάλες πατάτες
  • 400 γρ. χοτ ντογκ γαλοπούλας
  • 5 αυγά
  • 5 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
  • 2- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 400 γρ. αρακά (βρασμένο)
  • Αλάτι κατά βούληση
  • 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τις πατάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα και γεμίστε με νερό που να τις καλύπτει. Αφήστε να βράσουν μέχρι ένα πιρούνι να μπορεί εύκολα να μπει και να αφαιρεθεί, περίπου 20 λεπτά. Στραγγίστε τις και κρυώστε τις ελαφρώς.
  2. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 λεπτών, βράστε τα χοτ ντογκ και τα αυγά. Σουρώστε τα πάντα και αφήστε τα στην άκρη να κρυώσουν.
  3. Καθαρίστε τις πατάτες και κόψτε τις σε κύβους. Ψιλοκόψτε τα χοτ ντογκ. Τοποθετήστε τα πάντα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το αγγουράκι, τα κρεμμυδάκια και τον αρακά.
  4. Καθαρίστε τα αυγά και ψιλοκόψτε τα πάνω από τη σαλάτα. Προσθέστε μαγιονέζα και αλάτι στις ατομικές μερίδες.