Παράταση δόθηκε στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Το Taxisnet θα μείνει ανοιχτό για ακόμη 24 ώρες


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18:16
29/07/2019
Παράταση δόθηκε στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων
4
loading

Εμπρόθεσμες θα θεωρούνται οι φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν και αύριο από φυσικά και νομικά πρόσωπα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το υπουργείο Οικονομικών, όπως διευκρινίζουν αρμόδιες πηγές, παρέχει τη δυνατότητα υποβολής εμπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων μέχρι και την 30ή Ιουλίου 2019. Κανονικά η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έληγε σήμερα τα μεσάνυχτα, αλλά για τη διευκόλυνση των φορολογούμενων αποφασίστηκε το Taxisnet να παραμείνει ανοικτό για ακόμη 24 ώρες.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 31 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος για όσους έχουν χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Nikos Kl.

  Είναι απαράδεκτοι !!!
  Όλος ο κλάδος των λογιστών, οι σύλλογοι, και τα επιμελητήρια ζητούν παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων και αυτοί κωφεύουν.

  Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που τεκμηριώνουν το αίτημα της παράτασης και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.

  Ο ελληνικός λαός επέλεξε τους σημερινούς πολιτικούς για να συντονίσουν την κοινωνία, για να αναδείξουν τις παραγωγικές του δυνάμεις και αυτοί αντίθετα ξεκινάνε ως τιμωροί στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.

  Ελπίζω ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης να ασχοληθεί προσωπικα ο ιδιος με το θέμα και να λύσει το πρόβλημα του χρόνου υποβολής των δηλώσεων αλλά και των αργόσχολων κρατικών λειτουργών που αρέσκονται να τιμωρούν τις επιχειρησεις, οριστικά.

  Λύση υπάρχει.
  Τόλμη χρειάζεται.
  Μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας να λύσει το πρόβλημα;

 2. avatar θορπ.

  Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος
  μας μπατηρησατε με τις πολιτικές σας
  [...] !

 3. avatar Παραξοδεύεστε στη ΝΔ

  Σιγά την παράταση! Ένα μόνο εικοσιτετράωρο!

 4. avatar ΤΗΟΜΑΣ

  ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει