Η Bentley Motors, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, αναγνωρίστηκε σαν κορυφαίος εργοδότης για τη σημασία που δίνει ως προς την αριστεία στην προσωπική ανάπτυξη και τις συνθήκες των εργαζομένων.

Το βραβείο, παρουσιάστηκε από το Κορυφαίο Ινστιτούτο Εργοδοτών και υπογράμμισε την έμφαση της Bentley για τη συνεχή βελτίωση και τις συνθήκες των 4.000 εργαζομένων της εταιρείας.

Σχολιάζοντας το βραβείο, ο Marlies Rogait, Μέλος του ΔΣ για το Ανθρώπινο Δυναμικό, δήλωσε: «Η διατήρηση του τίτλου ως κορυφαίος εργοδότης δεν είναι μόνο αναγνώριση για την δουλειά μας, αλλά και για τους συναδέλφους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για το υψηλά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό μας και δεσμευόμαστε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν κάθε δυνατότητα κι ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Ο καθένας στην επιχείρηση, από τους τεχνίτες στο εργοστάσιο, μέχρι την εκτελεστική ομάδα στο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι απίστευτα παθιασμένοι με αυτό που κάνουν. Αυτό το πάθος για την επιτυχία, μας βοηθά στο να ενισχύσουμε τη θέση μας ως νούμερο ένα μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο».

Bentley trainee recruitment - 03

Η ετήσια διεθνή έρευνα που πραγματοποιεί το Κορυφαίο Ινστιτούτο Εργοδοτών, αναγνωρίζει τους κορυφαίους εργοδότες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουν συνεχώς τις διαδικασίες πρόσληψης καθώς και να γαλουχήσουν αλλά και να αναπτύξουν το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης.