Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., για τρίτη συνεχή χρονιά κατακτά τη διάκριση «National Champion» στο θεσμό των European Business Awards, στην κατηγορία «RSM Entrepreneur of the Year Award».

Το βραβείο αφορά τους επιχειρηματίες που με στόχους και καθοριστικό ρόλο ηγούνται των εταιρειών τους και καταφέρνουν να επιτυγχάνουν την ανάπτυξη στον τομέα δράσης τους.

Η εταιρεία συναγωνίστηκε επάξια επιχειρήσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη και βρίσκεται ανάμεσα στις 60 ελληνικές επιχειρήσεις που περνούν στην επόμενη φάση του φετινού διαγωνισμού.

Οι φετινές υποψηφιότητες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς 24.000 επιχειρήσεις πήραν μέρος από 33 χώρες, 40% περισσότερες από πέρσι, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, sales & marketing director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη σπουδαία διάκριση που πετύχαμε στον καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards. Ελπίζουμε στη διάκριση στην επόμενη φάση και την κατάκτηση του τίτλου “RSM Entrepreneur of the Year Award”. Αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα».