Αυτή είναι η τροπολογία για αναδρομικά και στους συνταξιούχους του Δημοσίου

Ακατάσχετα θα είναι τα ποσά που θα μπουν στους λογαριασμούς εντός Οκτωβρίου


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
8:31
03/10/2020
Αυτή είναι η τροπολογία για αναδρομικά και στους συνταξιούχους του Δημοσίου
3
loading

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αφορά επιστροφή αναδρομικών για το 11μηνο 2015-2016 και στους συνταξιούχους του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, με την προτεινόμενη ρύθμιση, προβλέπεται η καταβολή ποσών και στους συνταξιούχους του Δημοσίου, κατ' αντιστοιχία με τη νομοθετική πρόβλεψη για τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα, προς αποκατάσταση των μειώσεων που επιβλήθηκαν στις κύριες συντάξεις τους, κατ' εφαρμογή του άρθρου πρώτου υποπαρ. Β3 του ν. 4093/2012 (Α΄ 222), λαμβανομένων παράλληλα υπ' όψιν των πρακτικών της 5ης Γενικής Συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου της 29ης.03.2017, σύμφωνα με τα οποία οι μειώσεις των κύριων συντάξεων, δυνάμει του άρθρου 1 παρ. 1 του ν. 4051/2012 (Α΄ 40) κρίθηκαν σύμφωνες με το Σύνταγμα.

Ειδικότερα, τα ποσά που αντιστοιχούν σε περικοπές και μειώσεις κύριων συντάξεων συνταξιούχων του Δημοσίου, δυνάμει του άρθρου πρώτου παρ. Β υποπαρ. Β3 του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 και αφορούν το χρονικό διάστημα από 11.6.2015 και μέχρι τη δημοσίευση του ν. 4387/2016 (Α΄ 85), θα καταβληθούν άτοκα στους δικαιούχους, έτσι ώστε να αρθεί το σωρευτικό αποτέλεσμα των ανωτέρω μειώσεων και περικοπών στο βιοτικό επίπεδο των θιγομένων και για τους συνταξιούχους του Δημοσίου.

Επιπλέον, τα ποσά που θα καταβληθούν θα είναι ακατάσχετα.

Για να δείτε ολόκληρη την τροπολογία, πατήστε ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Και οι του πρωη ικα;

  ...σε ποιο πηγαδι εκαναν τα τσισα τους;;;; ελεος

 2. avatar MASCARATA

  Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΌ ΖΉΤΗΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
  ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΉΡΑΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΎΧΤΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ 11 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ........ΑΝΤΕ ...........
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ...... ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΊΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΏΝ.........ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ 24 - 25 - 26/10 ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΊ. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΉΚΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΊΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΆΛΗΠΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!

  1. avatar να περιμενεις το τσιπρα να σου τα δωσει

   βιαζεσαι κιολας?????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει