«Ένεση» σε 500 επαγγέλματα από το ΕΣΠΑ

Ολόκληρη η λίστα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11:01
22/01/2013
«Ένεση» σε 500 επαγγέλματα από το ΕΣΠΑ
3
loading

Περισσότερα από 500 επαγγέλματα παίρνουν ενίσχυση από το ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», δημόσιας δαπάνης 456 εκατ. ευρώ.

Τα ποσοστά ενίσχυσης των επενδύσεων κλιμακώνονται από 40 έως 60 %, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και την περιφέρεια, ενώ για τις νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις προβλέπεται δυνατότητα χρηματοδότησης και των λειτουργικών δαπανών (π.χ. ενοίκια, μισθοδοσία κλπ.) σε ποσοστό 25%, οι οποίες πάντως δεν μπορεί να υπερβαίνουν το 40% του προϋπολογισμού του επιχειρηματικού σχεδίου.

Ανάμεσα στα επαγγέλματα που ενισχύονται είναι η παραγωγή ζυμαρικών, η απόσταξη αλκοολούχων ποτών, όσοι ασχολούνται με υδραυλικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις, φωτογράφοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, παιδότοποι, αθλητικές εγκαταστάσεις και σειρά ακόμη επαγγελμάτων. Το ποσό ενίσχυσης ξεκινά από 20.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει τις 300.000 ευρώ.

Δείτε εδώ όλους τους τομείς δραστηριότητας

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Julian

  Χαχαχα... Όλα τα λεφτά η \"επισκευή διαστημοπλοίων\"!

  1. avatar Anna Toli

   Με τόσα UFO που κυκλοφορούν γύρω μας γιατί μας φαίνεται παράξενο η .......επισκευή των ...οχημάτων τους ?
   Σα δε ντρέπονται λέω εγώ !!!!!

   1. avatar sailor

    Η ΝΑΣΑ εδώ τα στέλνει όλα για επισκευή...έχει ένα συνεργείο πάνω στο μενίδι αν θυμάμαι καλά..!!!!χαχαχα...απορώ ποιος σκέφτηκε αυτό το ΚΑΔ.....!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει