Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 η ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής για τα επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΠΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας».

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ ΑΕ) στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας» που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), θα υλοποιήσει τέσσερα επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 40 ωρών έκαστο, για εργαζομένους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τα οποία θα διεξαχθούν στην Αθήνα (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΠΕ- Μαρίνου Αντύπα 86 -88, 163 46 Ηλιούπολη), Πάτρα, Τρίπολη και Μυτιλήνη.

Τα προγράμματα κατάρτισης έχουν ως αντικείμενο το Διεθνές Εμπόριο και τις Εξαγωγές στην πράξη, την υλοποίηση των οποίων θα αναλάβουν εκπαιδευτές από τον χώρο του διεθνούς εμπορίου, του marketing, της προώθησης των εξαγωγών, της συσκευασίας και της διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα κατάρτισης θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξή του, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και θα περιλαμβάνει 20 ώρες εβδομαδιαίως (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή απόγευμα τέσσερις ώρες, Σάββατο οκτώ ώρες).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.