Πέφτουν οι υπογραφές για την πώληση του 67% του ΟΛΠ στην Cosco

Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21:28
05/04/2016
Πέφτουν οι υπογραφές για την πώληση του 67% του ΟΛΠ στην Cosco
3
loading

Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να υπογραφεί την Παρασκευή 8 Απριλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, η συμφωνία πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ Α.Ε. στην Cosco.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις υπογραφές θα δώσει το παρών και ο πρόεδρος του δ.σ του ομίλου Xu Lirong. Το νούμερο ένα δηλαδή του κινεζικού κολοσσού, που προέκυψε από τη συγχώνευση της Cosco και της China Shipping, ο οποίος παράλληλα κατέχει και υψηλή κομματική θέση.

Αντισυμβαλλόμενο της Cosco είναι το ΤΑΙΠΕΔ, ενώ η παρουσία του Τσίπρα αλλά και του Κινέζου πρέσβη, τόσο στην υπογραφή στο Μαξίμου όσο και στην εκδήλωση που θα ακολουθήσει στο Ζάππειο, είναι ενδεικτικές της σημασίας που θέλουν να προσδώσουν οι δύο χώρες στο γεγονός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Γ Κανουπάκης

    Σύντροφοι ! Ξεχάσαμε τον Σπίρτζη. Θα βάλει μπρός τα στήθη του και δεν θα υπογραφεί τελικά η συμφωνία. Ή θα βάλει τα κλάματα διότι δεν μπόρεσε να καταστρέψει τον ΟΛΠ

  2. avatar #tiallothakousoume

    Αμήν κσι πότε δεν διαφωνώ ...Αλλά αυτοί του Σύριζα δεν ήταν που διαδηλώναν στο λιμάνι για την μη πώληση του λιμανιού επί προηγούμενων κυβερνήσεων; Έτσι για υπενθήμιση

  3. avatar Aimilios

    αμην και πότε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει