Έρχεται εκτάκτως η τρόικα στην Αθήνα

Στα τέλη Ιουλίου για να «τρέξουν» το Μεσοπρόθεσμο


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14:03
04/07/2011
Έρχεται εκτάκτως η τρόικα στην Αθήνα
2
loading

Στο τέλος Ιουλίου αναμένεται να ξαναέρθει η τρόικα στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη των ελεγκτών θα αναλάβουν να «τρέξουν» το μεσοπρόθεσμο, καθώς και του σχέδιο αποκρατικοποιήσεων, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η τακτική εξέταση της οικονομίας ενόψει της έκτης δόσης του δανείου είναι προγραμματισμένη για το τέλος Αυγούστου, ωστόσο λόγω των συνεχιζόμενων αποκλίσεων του προγράμματος, το eurogroup αποφάσισε να «σφίξει» τις πιέσεις προς την Ελλάδα και έτσι τα κλιμάκια της τρόικας επιστρέφουν.

Στο τραπέζι των συζητήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, αναμένεται να βρεθεί και η προοπτική συμπληρωματικών μέτρων προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του ελλείμματος.

Επίσης η τρόικα αναμένεται να έχει διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση για το δημοψήφισμα που εξετάζει ο ίδιος ο πρωθυπουργός το Φθινόπωρο και να πιέσει ώστε να υπάρξει ευρεία συναίνεση στην ψήφιση του νέου μνημονίου και δανειακής σύμβασης που θα τεθεί στην βουλή τον Σεπτέμβριο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Soth

    Να στειλουμε την Πετρουλα στην υποδοχη!

  2. avatar Mariapht

    Πολύ φοβάμαι πως αν πάνε να πουλήσουνε δημόσια περουσία θα γίνει επανάσταση. Κι\' αυτή τη φορά στ\' αλήθεια. Δεν παίρνουν τον κόσμο στα σοβαρά αλλά με τα τελευταία γεγονότα δύσκολο να αφήσει ο λαός να περάσει κάτι τέτοιο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει