Φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης αναφέρεται με σχόλιό του στο newsbeast.gr στις εκλογές στα πανεπιστήμια, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία τραγελαφική υπόθεση.

Ακολουθεί το σχόλιό του:

«Φοιτητικές εκλογές, μία εξίσου κωμική και τραγελαφική μικρογραφία των δημοτικών και βουλευτικών εκλογών. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα έχουμε να κάνουμε με παρατάξεις, έχουμε τους πράσινους, τους γαλάζιους, τους κόκκινους, με διάφορες αποχρώσεις να απαρτίζουν το σκηνικό, κάτι σαν τους συνδέσμους του βυζαντινού ιπποδρόμου αλλά με λιγότερες προσδοκίες. Όλοι αυτοί λοιπόν θα αναμετρηθούν σε μία μάχη δίχως αύριο, όπως άλλωστε οι ίδιοι διατυμπανίζουν, για την ανάδειξη αυτού που θα… (και εδώ τα ρήματα ποικίλουν ανάλογα με την σχολή, ανάλογα με την παράταξη, ανάλογα με το ακροατήριο). Βέβαια μέχρι στιγμής δεν γράφω κάτι καινούριο, αυτά τα ξέραμε, μα στόχος μου δεν είναι να γράψω κάτι καινούριο αλλά να υπενθυμίσω τα παλιά γιατί σε αυτήν την χώρα ξεχνάμε αρκετά εύκολα και το αποδεικνύουμε αυτό κάθε φορά που καλούμαστε να ασκήσουμε τα πολιτικά μας δικαιώματα. Κάθε φόρα το σκηνικό είναι ίδιο, οι υποσχέσεις ίδιες, τα πρόσωπα ίδια και το αποτέλεσμα επίσης ίδιο. Αύριο λοιπόν 17 του μήνα όλοι εμείς οι φοιτητές είτε θα φροντίσουμε το μέλλον μας για σημειώσεις, μαθήματα και καλοπέραση σε μπουζούκια, είτε θα αλλάξουμε το σύστημα κατεβαίνοντας στο δρόμο, είτε θα αλλάξουμε το σύστημα κατεβαίνοντας στο δρόμο αλλά μόνοι μας.

Όπως και να έχει κάτι θα κάνουμε ή τουλάχιστον έτσι θα πιστεύουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές, και τις επόμενες ,και τις επόμενες… Ό,τι και να γίνει λοιπόν , όπως και να διαμορφωθούν τα αποτελέσματα, ας ευχηθούμε ένα πράγμα, να αλλάξει έστω και λίγο αυτή η κατάσταση, αυτή η νοοτροπία μήπως και επιτέλους αλλάξουν και άλλα πράγματα σε αυτόν τον τόπο».