Βγαίνει για κυνήγι δύο, μπορεί και τρεις φορές την εβδομάδα και δηλώνει «εθισμένη» από το αίσθημα ηρεμίας που της προσφέρει. Η 35χρονη Erica Egonsson από τη Σουηδία έχει σκοτώσει περισσότερα από 100 ζώα.

Η Egonsson άρχισε να κυνηγά το 2018 με τον φίλο της, τον 35χρονο Patrik, και λέει πως αμέσως το ερωτεύτηκε. Η οδηγός τρένου, που έχει και πτυχίο στη διαχείριση της άγριας ζωής, λέει πως συνήθως κυνηγά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς δεν μπορεί να αντισταθεί στο αίσθημα ηρεμίας που της προσφέρει.

Περιγράφοντας μια ημέρα στο κυνήγι, σημειώνει πως βγαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και γυρνά σε διάφορες περιοχές για να εντοπίσει κάποιο ελάφι ή αγριογούρουνο, το οποίο στη συνέχεια φέρνει σπίτι για την οικογένεια.

«Πάντα μου άρεσε να είμαι στη φύση και αγαπούσα τα ζώα από τότε που ήμουν παιδί. Ήθελα να γίνω κτηνίατρος όταν θα μεγάλωνα. Κυνήγησα ωστόσο ένα πτυχίο στη διαχείριση της άγριας ζωής, κάτι που πυροδότησε και το ενδιαφέρον μου.

Ο φίλος μου κι εγώ πήραμε έναν δεύτερο σκύλο, τον Άτλα, το 2018, και επειδή πάντα ήθελα να δοκιμάσω το κυνήγι, θεωρήσαμε ότι ήταν η καλύτερη περίοδος για να το δοκιμάσουμε.

Καθώς κρατούσα το όπλο και τραβούσα τη σκανδάλη προς ένα άγριο ζώο, αισθανόμουν μια τόσο έντονη ενέργεια να διαπερνά τις φλέβες μου, που ήταν τόσο εθιστικό και ήξερα ότι έπρεπε να το ξανακάνω», δηλώνει η ίδια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Έρικα έχει σήμερα τέσσερις σκύλους που την ακολουθούν μαζί με τον Patrik στο κυνήγι. Το μεγαλύτερο ζώο που έχει σκοτώσει είναι μια άλκη.

Όπως σημειώνει ακόμη, «προσπαθούμε να πηγαίνουμε για κυνήγι δυο με τρεις φορές την εβδομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε κυνηγήσει γύρω στα 100 ζώα».

Παραδέχεται ότι αισθάνεται τύψεις αφότου σκοτώνει ένα ζώο, αλλά συμπληρώνει πως της αρέσει που έχει ένα χόμπι, βγαίνει έξω και προσπαθεί να επικεντρωθεί στο κυνήγι της δικής της τροφής.