Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή Kings Beach της κομητείας Placer στην Καλιφόρνια δέχθηκαν μία κλήση τα ξημερώματα, από έναν πολίτη που άκουγε θορύβους σε χώρο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι του.

Οι δύο αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν μία τεράστια αρκούδα που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων, καθώς έψαχνε για τροφή. Οι γείτονες είχαν ακούσει το κλάμα της αρκούδας.

Όταν η αρκούδα προβάλλει μέσα από τον κάδο, οι αστυνομικοί διαπιστώνουν πως τη γνωρίζουν και έχει το όνομα T-shirt, λόγω ενός λευκού σημαδιού στο στέρνο, που την κάνει να μοιάζει σαν να φοράει μπλούζα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η αρκούδα είναι σχεδόν όσο μεγάλη είναι και όλος ο κάδος, και παρότι μπορούσε να βγάλει το κεφάλι της από το μισό του άνοιγμα, επειδή το υπόλοιπο μισό ήταν κλειδωμένο δεν μπορούσε να βγάλει το σώμα της.

Ο ένας αστυνομικός πλησιάζει στον κάδο και προσπαθεί για αρκετά λεπτά να ξεκλειδώσει το κλειδωμένο μισό καπάκι, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την πολύ κοντινή επαφή με την εγκλωβισμένη αρκούδα, η οποία κατά διαστήματα πετάγεται και τον αιφνιδιάζει.

Οι δύο αστυνομικοί χρησιμοποιούν κλαδιά για να ξεκλειδώσουν το μισό καπάκι, μέχρι που το καταφέρνουν και το ανοίγουν, φροντίζοντας να απομακρυνθούν αμέσως.

Αμέσως μετά η αρκούδα αξιοποιεί την ευκαιρία και επιστρέφει στην ελευθερία της.