Η νοσοκόμα Tracy Calhoun και ο σκύλος της JJ, προσφέρουν ιδιαίτερα συγκινητικές υπηρεσίες σε ασθενείς, σε ειδικό κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Ένα εντυπωσιακό βίντεο, δείχνει το τετράποδο να κάθεται στο πλευρό μιας ηλικιωμένης γυναίκας και να ακούν μαζί ποίηση-η γυναίκα, ηλικίας περίπου 80 με 90 ετών, λάτρευε την ποίηση και βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου μετά από μια άσχημη πτώση. Η ίδια νοσηλευόταν στο  Samaritan Evergreen Hospice House στο Albany του Όρεγκον και δεν είχε πολλές επισκέψεις. Η Calhoun και ο JJ της προσέφεραν αμέριστη παρηγοριά.

Η γυναίκα, άφησε την τελευταία της πνοή την επόμενη ημέρα…

«Όπως συμβαίνει συχνά, όταν κάποιος είναι μόνος, κάθομαι δίπλα του και μαζί με εμένα έρχεται και ο JJ», λέει η Calhoun. «Αυτή η κυρία ανταποκρίθηκε άμεσα, αλλά όπως φαίνεται και στο βίντεο, ανταποκρίνεται μετά από την προτροπή του JJ», συμπληρώνει. Το βίντεο γυρίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο και κάνει μόλις τώρα το γύρο του διαδικτύου.

Ο JJ προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες ως θεραπευτικός σκύλος.

dog

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.