Από την Καραϊβική μέχρι και τη Νέα Ζηλανδία, η δημοσιογραφική ομάδα του CNN αναδεικνύει τα 18 τοπ νέα εστιατόρια που θα πρωταγωνιστήσουν στο γαστρονομικό χάρτη του 2017. Ανάμεσά τους, στην όγδοη θέση, συναντάται και ένα ελληνικό, το οποίο εντοπίζεται στην Αθήνα και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

To 12,000 Francs στο Χονγκ Κονγκ σερβίρει προτάσεις της ευρωπαϊκής κουζίνας με ένα μοντέρνο twist

Στο Como The Treasury’s Wildflower στο Περθ της Αυστραλίας, ο executive σεφ Jed Gerrard έχει δημιουργήσει ένα μενού βασισμένο σε τοπικά προϊόντα

Στην πρώτη θέση της λίστας του CNN το εστιατόριο Jinjuu στο Λονδίνο, το οποίο τιμά την κορεάτικη κουζίνα

Το The Spanish Butcher, στη Γλασκόβη, σερβίρει εκλεκτά κρέατα από την Ισπανία

Ο σεφ του Avecita στο Kimpton Seafire Resort & Spa έχει δημιουργήσει ένα tasting μενού με 15 μικρά πιάτα- τύπου tapas

Στο IGNIV, στο St Moritz, τα ηνία της κουζίνας διατηρεί ο τρεις φορές βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Andreas Caminada