Στην εξωτική Ινδία μας μεταφέρει η κωμωδία «Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ», που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης του «Ερωτευμένος Σέξπιρ», Τζον Μάντεν, ενώ η υπόθεση βασίζεται στο βιβλίο «These Foolish Things» της Ντέμπορα Μόγκα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Τζούντι Ντεντς, Μάγκι, Τομ Ουίλκινσον, Μπιλ Νάι καθώς και το νεαρό πρωταγωνιστή του «Slumdog Millionaire», Ντεβ Πάτελ.

Η ιστορία ξεκινάει με ένα γκρουπ βρετανών συνταξιούχων οι οποίοι αποφασίζουν να «επενδύσουν» τη σύνταξή τους στη λιγότερο ακριβή και φαινομενικά εξωτική Ινδία.

Έχοντας δελεαστεί από διαφημίσεις για το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Marigold και έχοντας οραματιστεί μια άνετη ζωή, φτάνουν εκεί και ανακαλύπτουν ότι το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον μια σκιά του εαυτού του.

Αν και το νέο τους περιβάλλον είναι λιγότερο πολυτελές απ’ ό,τι περίμεναν, όλοι αλλάζουν για πάντα μέσα από τις κοινές τους εμπειρίες, ανακαλύπτοντας πως η ζωή και ο έρωτας μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή όταν αφήνεις πίσω το παρελθόν.

Δείτε δύο αποσπάσματα της ταινίας «Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ»: