Οι Take That ένα από τα δημοφιλέστερα boy band της δεκαετίας του 90, κυκλοφορούν το νέο τους single «When We Were Young» το οποίο είναι το θεματικό τραγούδι της πολυαναμενόμενης τρισδιάστατης περιπέτειας «Οι τρεις σωματοφύλακες».

Στην ταινία η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου πρωταγωνιστούν ο Ορλάντο Μπλουμ, η Μίλα Γιόβοβιτς, ο βραβευμένος με όσκαρ Κριστόφ Βαλς, ο Λόγκαν Λέρμαν, ο Λιούκ Έβανς και ο Ρέι Στίβενσον που έγινε γνωστό από το «Τhor».

Το συγκρότημα των Take That εμπνεύστηκε να γράψει μια μπαλάντα μετά από ιδιωτική προβολή της ταινίας στο Λος Άντζελες. Αυτή η γεμάτη συναισθήματα μπαλάντα είναι το τραγούδι « When We Were Young» , που αποτελεί το θέμα της ταινίας.

«Οι τρεις σωματοφύλακες» μας θύμισαν κάτι από εμάς δήλωσε ο Γκάρι Μπάρλοου και συμπλήρωσε: « Η ταινία είναι τόσο πλούσια και όμορφη οπτικά, που η βασική μας πρόκληση ήταν να αντεπεξέλθουμε και να τη ντύσουμε μουσικά».

Οι Take That και ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχουν συνδεθεί με τις στιγμές και τις αναμνήσεις όλων μας. Για να το διατυπώσουμε σε αριθμούς: Έχουν πουλήσει περισσότερα από 80 εκατ. άλμπουμ, είχαν 14 νούμερο ένα άλμπουμ, 18 νούμερα ένα singles, έχουν τραγουδήσει ζωντανά σε περισσότερους από 14.5 εκατ. ανθρώπους, έχουν κερδίσει 20 βραβεία BRIT, 8 βραβεία MTV και πέντε βραβεία Ivor Novello.

Με το single « When We Were Young» επιστρέφουν στις κιθάρες και στο αληθινό πιάνο.

Το κοινό έχει δεχτεί με ενθουσιασμό την επανένωση τους και την επιστροφή τους στα μουσικά δρώμενα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το τελευταίο τους άλμπουμ, με τίτλο “Progress”, έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατ. αντίτυπα μέχρι στιγμής.