Ο Michael Jackson ανεβαίνει σήμερα στη σκηνή του Gagarin 205 για να μαγέψει τους θαυμαστές του… Ο σωσίας του από τη Γαλλία Steve Mickson με τη συνοδεία τεσσάρων χορευτών θα αποδώσουν όλα τα μέρη της δίωρης συναυλίας Dangerous Tour που είχε πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι.

Jam, Wanna Be Startin Something, Human Nature, Smooth Criminal, I Just Can’t Stop Loving You, She’s Out of My Life, I Want You Back, The Love You Save, I’ll Be There, Thriller, Billie Jean, Workin’ Day And Night, Beat It, Will You Be There, Black or White, Heal the World και Man in the Mirror είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν σήμερα το βράδυ.

Oι ίδιοι οι θαυμαστές του Βασιλιά της Ποπ, με τις γνώσεις και την αγάπη τους πάνω στο έργο του, καλούνται να αναπαραστήσουν την ατμόσφαιρα και αίσθηση μιας συναυλίας του! Τα μέλη της ομάδας Thrill Athens θα καλύψουν κάθε πιθανή λεπτομέρεια που πρέπει να περιέχει ένα Michael Jackson tribute show, από το φωτισμό και τα συνοδευτικά videos, μέχρι τα κουστούμια και τα χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα εφέ των συναυλιών του καλλιτέχνη.

Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει πάρτι και δοθούν νέα άλμπουμ «Michael», dvd boxsets «Vision» και συλλετικά δώρα)

Ώρα έναρξης 21:00

Gagarin 205 Λιοσίων 205

Πληροφορίες για εισιτήρια: tickethouse.gr