Η αντίστροφη μέτρηση για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ έχει ξεκινήσει καθώς η πρεμιέρα τους θα γίνει το καλοκαίρι. Μερικά δε από αυτά αναμένεται να πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Grand Prix.

O ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», έχει λάβει ειδική άδεια για τα γυρίσματα έχοντας ως σύμβουλο και εκτελεστικό παραγωγό τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Σε σενάριο του Έχρεν Κρούγκερ θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό της Formula 1 που αποφασίζει να επιστρέψει για να καθοδηγήσει ένα νέο αστέρι.

«Το να βλέπεις τον Μπραντ Πιτ στη πίστα του Βρετανικού Grand Prix το φετινό Ιούλιο θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για τους θαυμαστές του Σϊλβερστοουν», δήλωσε μία πηγή, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το Deadline, τον περασμένο Ιούνιο η Apple Original Films πήρε τα δικαιώματα της ταινίας μετά από μία «σκληρή» διαπραγμάτευση μεταξύ μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο και streaming υπηρεσιών. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζόσεφ Κοζίνκσι (Joseph Kosinski), ενώ η παραγωγή είναι του Τζέρι Μπρουκχάιμερ(Jerry Bruckheimer).

Η ταινία, η οποία ακόμη δεν έχει τίτλο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο.