Ο τελευταίος μήνα του 2022 μόλις έφτασε και είναι γεμάτος… δώρα. Ο Δεκέμβριος ήρθε και είναι γεμάτος από ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νέων σειρών αλλά και επιστροφές σειρών με νέες σεζόν.

Το lordoftheseries.gr συγκέντρωσε 5+1 τέτοιες περιπτώσεις ιδού η λίστα:

Slow Horses-2η σεζόν (2 Δεκεμβρίου)

Τα Αργά Άλογα του Gary Oldman επιστρέφουν για μία 2η κατασκοπευτική σεζόν στο Apple TV+, στην οποία θα ξεψαχνίσουν το παρελθόν ενός πράκτορα της MI5, «ταξιδεύοντας» μέχρι τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου. Η 2η σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου και θα έχει συνολικά 6 επεισόδια.

His Dark Materials-3η σεζόν (5 Δεκεμβρίου)

Η σειρά φαντασίας του HBO επιστρέφει με την 3η και τελευταία σεζόν που θα ολοκληρώσει την ιστορία. Η νέα σεζόν των 8 επεισοδίων βρίσκει την Lyra (Dafne Keen) και τον Will (Amir Wilson) να ταξιδεύουν σε ένα μέρος όπου κανείς δεν έχει επιστρέψει από εκεί και να μαθαίνουν πως το σώσιμο του κόσμου έρχεται με ένα μεγάλο κόστος. Η σειρά επιστρέφει στις 5 Δεκεμβρίου.

Kindred (13 Δεκεμβρίου)

Η σειρά φαντασίας/μυστηρίου 8 επεισοδίων του δικτύου FX έχει στο επίκεντρο την Dana (Mallori Johnson), μία ανερχόμενη συγγραφέας, που συνηθίζει το νέο της σπίτι αλλά κάτι την τραβάει (κυριολεκτικά) στο παρελθόν και στην εποχή πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο στην Αμερική. Ο Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, Mother!) βρίσκεται στην παραγωγή της σειράς. Η πρεμιέρα του Kindred είναι προγραμματισμένη για τις 13 Δεκεμβρίου.

National Treasure: Edge Of History (14 Δεκεμβρίου)

Η Disney+ αναβιώνει τις γνωστές ταινίες National Treasure, αυτήν την φορά χωρίς τον Nicolas Cage αλλά με ένα «φρέσκο» cast. Το National Treasure: Edge Of History είναι μία σειρά 10 επεισοδίων που ακολουθεί την 20χρονη Jess Valenzuela (Lisette Olivera), η οποία παρέα με τους φίλους της θα ξεκινήσει ένα ταξίδι αναζήτησης του ιστορικού της οικογένειας της. Στο cast επιστρέφει ο Justin Bartha και ο Harvey Keitel ενώ το μεγάλο όνομα είναι η Catherine Zeta-Jones. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου.

1923 (19 Δεκεμβρίου)

Το prequel του Yellowstone και sequel του 1883 έρχεται στο Paramount+ με δύο τεράστιο ονόματα: τον Harrison Ford και την Helen Mirren. Ακολουθεί την οικογένεια των Dutton από το 1923 με διάφορα σημαντικά ζητήματα να προκύπτουν την περίοδο αυτή, όπως η Ποτοαπαγόρευση και η Παγκόσμια οικονομική ύφεση. Τη σειρά western 8 επεισοδίων έχει δημιουργήσει ο Taylor Sheridan. Η ημέρα πρεμιέρα της είναι στις 19 Δεκεμβρίου.

The Witcher: Blood Origins (25 Δεκεμβρίου)

Το σύμπαν του The Witcher στο Netflix επεκτείνεται με το The Witcher: Blood Origins, που διαδραματίζεται 1.200 χρόνια πριν τα γεγονότα της μητρικής σειράς. Με πρωταγωνιστές τους Michelle Yeoh, Laurence O’Fuarain και Sophia Brown, η σειρά φαντασίας των 4 επεισοδίων θα επικεντρωθεί στη δημιουργία του πρώτου Witcher. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου.