Στο «Argi’s House» στην Γλυφάδα ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο το μουσικό σχήμα με την Κωνσταντίνα, τη Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη. Όμως η Κωνσταντίνα αποχώρησε και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, παρουσία πολλών δημοσιογράφων.

«Δεν ξέρω αν είναι η αφίσα γιατί με την ίδια αφίσα ανοίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και δουλέψαμε και ήταν όλα καλά» είπε η Σαμπρίνα, τονίζοντας ότι η σχέση της με την Κωνσταντίνα είναι πολύ καλή.

«Mείναμε οι δύο μας. Μου άρεσε η αφίσα και αυτή η τριπλέτα. Συνεχίζουμε οι δυο μας» είπε ο Κωνσταντίνος Μάνης.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε αισιόδοξος ότι το θέμα θα λυθεί, τονίζοντας ότι ένιωσε ντροπή που έγινε όλο αυτό παρουσία τόσων καναλιών.

«Κάναμε κάποιες αλλαγές. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω, να το πω κακιά στιγμή; Προσπάθησα να της μιλήσω, δεν κατάλαβα, πιστεύω τις επόμενες ώρες θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει πολλά με τους καλλιτέχνες και τις αφίσες. Πάντα υπάρχει μια λύση, η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία καλλιτέχνης, οι συνεργασίες μας στο παρελθόν ήταν πάντα αρμονικές. Ντρέπομαι, δεν έχει ξαναγίνει να έχει τόσα κανάλια στο μαγαζί και να γίνει κάτι με τον καλλιτέχνη» είπε.