Όλοι μας αγαπάμε ένα καλό plot twist και σίγουρα όταν μία σειρά το κάνει με έξυπνο τρόπο, μας κερδίζει και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

To Lordoftheseries.gr μας θυμίζει 10 ανατροπές ή αλλιώς twists που είδαμε αυτή την χρονιά.

Προσοχή γιατί ακολουθούν spoilers για σειρές που ίσως να μην έχετε δει:

Behind her eyes – Netflix

Μπορεί να ήταν μεγάλη ανατροπή το γεγονός ότι η Adele και η Louise άλλαξαν σώματα, η μεγάλη ανατροπή όμως ήρθε όταν ανακαλύψαμε πως ο Rob ήταν πραγματικά η Adele όλο αυτό το διάστημα!

Mare of Easttown – HBO

Όταν όλοι πιστεύαμε ότι το o John ήταν ο δολοφόνος της Erin, τελικά αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα για να καλύψει και να προστατεύσει τον γιο του, Ryan!

Midnight Mass – Netflix

Η αποκάλυψη ότι το πάτερ Paul και ο Monsignor Pruitt είναι το ίδιο πρόσωπο.

Squid Game – Netflix

Το ερώτημα ποιος κρύβεται πίσω από την διοργάνωση του παιχνιδιού αποκαλύπτεται στο τελευταίο επεισόδιο όταν μαθαίνουμε ότι ο Oh Il-nam, ο οποίος ήταν το 001, κάτι που δεν το περιμέναμε.

Witcher – Netflix

Η αποκάλυψη ότι ο Emhyr είναι ο πατέρας της Ciri και το γεγονός ότι διέταξε να σκοτώσουν το μωρό της Francesca.

Succession – HBO

Όταν ο Tom πρόδωσε την Shiv και πήγε με το μέρος του Logan, στο φινάλε της 3ης σεζόν, χαλώντας το σχέδιο των παιδιών του να τον σταματήσουν πριν πουλήσει την εταιρεία!

Invincible – Amazon Prime Video

Το αιματηρό φινάλε του 1ου επεισοδίου μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν ο Nolan/Omni-man σκότωσε την ομάδα των Guardians.

See – Apple TV

O Baba Voss αφήνει ότι πάλεψε να αποκτήσει και το πιο ιερό πράγμα για εκείνον, την οικογένεια του και φεύγει μόνος του. Φυσικά δεν μάθαμε ποτέ γιατί , που έχει σκοπό να πάει και πως θα αντιδράσει η οικογένεια του.

TWD – World Beyond – AMC

Το Spinoff του TWD έκλεισε την ιστορία του ωστόσο στην τελευταία του σεζόν σε μια άκρως ανατρεπτική σκηνή μπορούμε να πούμε πως κατάφερε να φέρει νέα δεδομένα για το σύμπαν του TWD. Ο λόγος για την after credit scene του φινάλε της σειράς στο οποίο μεταφερθηκαμε εκτός Αμερικής εκεί που γεννήθηκε ο ιός. Η τοποθεσία φαίνεται να είναι στην Γαλλία με ένα γκράφιτι να μαρτυρά πως ο ιός γεννήθηκε εκεί. Η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται όταν μαθαίνουμε ότι ο ιός εκεί έχει μεταλλαχθεί και τα ζόμπι φαίνεται να είναι γρηγορότερα, πιο επιθετικά και ίσως πιο έξυπνα!

El Innocente – Netflix

Το El Innocente σε πείθει από το πρώτο επεισόδιο ότι η φυλάκιση του Vidal είναι άδικη κι ότι πρόκειται για μια πλεκτάνη στημένη να παγιδεύσει έναν εντελώς αθώο άνθρωπο. Ωστόσο, στο τέλος βλέπουμε ότι ο Vidal όντως σκότωσε το συγκρατούμενό του, και μετανοιώνουμε που τον υποστηρίζαμε για 8 επεισόδια.