Έχει ο χαρακτήρας των The Simpsons, Waylon Smithers, έναν sugar daddy; Οι δημιουργοί της σειράς απαντούν «όχι». Αλλά θα έχει το πρώτο του φιλί από τον σύντροφό του. Ο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς θα αποκτήσει τον πρώτο του φίλο στο επεισόδιο που θα προβληθεί από το Fox στις 21 Νοεμβρίου.

Και ενώ είναι μια ιστορική στιγμή για τον Smithers, είναι επίσης μία ιστορική στιγμή και για τον μακροχρόνιο συγγραφέα της σειράς, Rob LaZebnik, του οποίου ο γιος, Johnny, ενέπνευσε το μεγάλο, gay επεισόδιο του Smithers το 2016. Τώρα, το δίδυμο έχει γράψει το επερχόμενο επεισόδιο στο οποίο ο Smithers (με τη φωνή του Χάρι Σίρερ) γίενται ζευγάρι με τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα της μόδας Μάικλ Ντε Γκράαφ (τον ρόλο του γκεστ σταρ Βίκτορ Γκάρμπερ).

«Το να μπορέσω να δουλέψω με τον Johnny ήταν ένα όνειρο και το να μπορέσω να δω πόσο πραγματικά αστείος και ταλαντούχος είναι ήταν πολύ διασκεδαστικό και ανταποδοτικό», είπε πρόσφατα ο Rob, 59 ετών, με έδρα το Λος Άντζελες. Ο γιος του, ο οποίος ζει επίσης στο Λος Άντζελες έχει χαράξει και ο ίδιος μια θέση ως τηλεοπτικός συγγραφέας από τότε που αποφοίτησε από το κολέγιο το 2016.

Πατέρας και γιος σε μία συγκινητική συνεργασία

Ο Johnny, εν τω μεταξύ, χαρακτήρισε την εμπειρία «θεαματική και ικανοποιητική», καθώς και «τιμή» να συνεργάζεται με τον υποστηρικτικό πατέρα του.

«Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου είναι συγγραφέας κωμωδιών. Μεγάλωσα μαζί του. Προφανώς, ξέρω ότι είναι ένας αστείος τύπος», είπε ο 27χρονος στην The Post. «Αλλά στην πραγματικότητα το να καθίσω και να γράψω αστεία μαζί του ήταν τόσο διασκεδαστικό. Και υπήρξαν κάποιες στιγμές που έλεγα: “Μπαμπά, αυτό είναι αηδιαστικό – δεν μπορούμε να το βάλουμε στην τηλεόραση”», κάτι που δεν περίμενα να το πω γιατί συνήθως είμαι ο αηδιαστικός».

Φυσικά, ο Smithers – ο οποίος βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα ρομάντζο με τον φασιονίστα τη φωνή του οποίου κάνει ο Garber – είχε ήδη επηρεαστεί και από τους δύο όταν «βγήκε από την ντουλάπα» στο συγκινητικό επεισόδιο της 27ης σεζόν των Simpsons, το 2016 «Tom Collins», το οποίο έγραψε ο Rob ως φόρο τιμής στον ομοφυλόφιλο γιο του.

«Είμαι ένας τύπος από τη Μεσοδυτική, οπότε δεν τείνω να δείχνω τα συναισθήματά μου , αλλά σκέφτηκα, “τι καλύτερος τρόπος να πω στον γιο μου ότι τον αγαπώ από το να γράψω ένα καρτούν γι’ αυτό;”», είπε στην The Post εκείνη την εποχή, προσθέτοντας, «Μερικές φορές η τηλεόραση μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στη σκέψη των ανθρώπων».