Το συγκρότημα Ex-Girlfriend’s Perfume με το τραγούδι «Cache Cache» αναδείχθηκε Jumping Fish Artist για το Δεκέμβριο στο ανανεωμένο Jumping Fish της COSMOTE, μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Οι ίδιοι περιγράφουν το σχήμα, την πορεία και τη μουσική τους ως εξής: «Μια όμορφη παρέα, 5 τελείως διαφορετικά άτομα, με την ίδια όμως αγάπη και αφοσίωση για τη μουσική. Τον Μάρτη του 2014 αρχίσαμε να ηχογραφούμε τα κομμάτια για το πρώτο μας EP με τίτλο “Dansistor”».

Συνυποψήφιοι τους ήταν οι Blank Canvas, το νέο project του Άγγελου Αϊβάζη, με το κομμάτι “Mary Jane Blues” και η Angelika Dusk, μια πολλά υποσχόμενη ποπ φωνή, με το “Love On Your Own Terms”. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τους Jumping Fish Artists και να ακούσετε τα τραγούδια τους στο www.jumpingfish.gr.

Το Jumping Fish της COSMOTE προσφέρει μια μεγάλη μουσική ποικιλία με τις πιο καινούργιες προτάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν χιλιάδες ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, να ενημερωθούν για τα πιο hot μουσικά γεγονότα και να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists.

Η καθιερωμένη αρθρογραφία του περιλαμβάνει πρωτότυπες μόνιμες στήλες, αποκλειστικότητες και επιλογές από την ελληνική και ξένη μουσική επικαιρότητα, ενώ κάθε εβδομάδα το Jumping Fish διοργανώνει διαγωνισμούς και προτείνει τα καλύτερα events μέσα από την πλήρως ενημερωμένη agenda του.

Μέχρι σήμερα έχουν αναδειχθεί από τη μουσική πλατφόρμα του Jumping Fish της COSMOTE 36 καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους είναι και οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, Sma Rag Da, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου, Penny and the Swingin’ Cats, Echo Train και Carte Postale.