Σε μια από τις παλαιότερες αθηναϊκές συνοικίες, στο ισορροπημένα πολυσύχναστο αλλά και ήρεμο Κουκάκι (πολύ κοντά στη στάση μετρό Συγγρού-Φιξ, έξοδος Δράκου) η μπάρα-καφετέρια «Ο Μπαμπάς», φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο στέκι σας – για αρκετούς έχει γίνει ήδη, καθώς λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

Ο χώρος με τη νοσταλγική ατμόσφαιρα παραδοσιακού καφενείου, διακρίνεται για τη βιομηχανική και μοντέρνα αισθητική του, η οποία οφείλεται στην νεανική ματιά των ιδιοκτητών του.

Στον Μπαμπά σερβίρουν αρωματικό καφέ, παραδοσιακά γλυκά, μπύρες (διαθέτει επιλεγμένες ετικέτες) αλλά και γευστικά σνακ, ποικιλίες και μεζέδες (δοκιμάστε τυρί της Πόσας που καταφτάνει απευθείας από την Κω, πίτα Καισαρείας, αραβική πίτα με απάκι, ζουμερό burger κ.α.) που συνοδεύουν ιδανικά την επιλογή του ποτού σας. Όλα ακολουθούν τη value for money φιλοσοφία, και ακολουθούνται από εξαιρετική και φιλική εξυπηρέτηση.

Έμφαση δίνεται και στην καλή μουσική με τον dj να επιλέγει κλασικό rock n roll, εναλλακτικό ροκ, «μαύρες» μελωδίες κ.α. Στα plus η διοργάνωση live events και εκθέσεων φωτογραφίας με πρωτότυπες θεματικές. Καιρού επιτρέποντος, προτιμήστε τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο.

Tip: Η μία φιάλη κρασί (λευκό, κόκκινο ή ροζέ) με συνοδευτικό πιάτο προσφέρεται στα €13.

Info

Καθημερινά: από τις 10.00- αργά
Τιμές: 2,50 ευρώ (cappuccino), 5,50 ευρώ (ποτό), 7,00 ευρώ (cocktail)

Φαλήρου 53, Κουκάκι, Αθήνα
Τηλ. 215 5505565
[email protected]
www.ompampas.gr
www.facebook.com/ompampaskafeteriampara

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!