Το καλοκαίρι μάς αποχαιρετά και αναζητάτε μέρη που να σας το θυμίζουν. Μαγαζιά όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας, να φάτε brunch και όταν περάσει η ώρα να απολαύσετε δροσερά κοκτέιλ συζητώντας με την παρέα σας.

Ψάξαμε και βρήκαμε τρία στέκια που συνδυάζουν τα πάντα. Βρίσκονται στα βόρεια προάστια και σίγουρα θα σας ταξιδέψουν στις διακοπές σας που τελείωσαν.

CHECK ME SOCIAL HUB

Θα το συναντήσετε στην Κηφισιά στην οδό Αργυροπούλου στον αριθμό 12 και πρόκειται για έναν χώρο που θα σας κάνει να σταματήσετε να κοιτάτε το ρολόι.

Στο CHECK ME SOCIAL HUB θα έχετε πολλές επιλογές. Καφέδες από γευστικά χαρμάνια, λαχταριστό brunch, πεντανόστιμα σνακ και κυρίως πιάτα κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι mixologist του καταστήματος έχουν παράλληλα να σας προτείνουν κοκτέιλ για όλα τα γούστα τα οποία φτιάχνονται με φρέσκα υλικά.

Η ομάδα του CHECK ME SOCIAL HUB πάντα περιμένει πρόθυμη να σας βοηθήσει και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία ώστε να νιώσετε τόσο οικεία όσο στο σπίτι σας.

Στον κατάλογο του CHECK ME SOCIAL HUB θα βρείτε πίτσες, γλυκά, σαλάτες, μακαρονάδες, ενώ παράλληλα το κατάστημα διαθέτει μία πλούσια λίστα από κρασιά.

Τις συνταγές του CHECK ME SOCIAL HUB μπορείτε να τις γευτείτε ακόμη και στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Επειδή το μαγαζί αγαπά και σέβεται το περιβάλλον κάνει delivery με ποδήλατο πέντε ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα με Παρασκευή) από το πρωί έως το απόγευμα.

Theory Bar & More

Βρίσκεται στο Χαλάνδρι στη στοά της Πλάτωνος και θυμίζει ένα μοντέρνο και παράλληλα φιλικό σπίτι.

Το Theory Bar & More διαθέτει μια μεγάλη αυλή και αποτελεί σταθερή αξία της περιοχής.

Στον χώρο του θα απολαύσετε τον καφέ σας, θα γευτείτε πιάτα μοντέρνα, θα πιείτε μοναδικά κοκτέιλ και καθαρά ποτά.

Η cocktail list του Theory είναι αρκετά ευφάνταστη, πρωτότυπη και παιχνιδιάρικη.

Faltso

Το Faltso βρίσκεται στο Μαρούσι σε έναν κάθετο πεζόδρομο της Ερμού στην οδό Ηλία Διάμεση 5-7.

Πρόκειται για ένα cool και φιλικό καφέ μπαρ που διαθέτει έναν υπέροχο χώρο.

Η φανταστική αυλή του αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής. Άψογη ατμόσφαιρα, που ενισχύεται από τις ωραίες μουσικές. Στα συν η ενημερωμένη κάβα, με πρωταγωνιστή το τζιν, αλλά και τα εξαιρετικά κοκτέιλ.