Όπως είναι γνωστό σε όλους τους φαν του Casa de Papel, το Netflix μας έδωσε χθες το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν, επιβεβαιώνοντας ξανά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου και τελευταίου κύκλου.

Και πλέον κανείς δεν μπορεί να περιμένει, όλοι έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα!

La Casa de Papel: Όλα έτοιμα για την 5η σεζόν

Η Τέλεια Ληστεία, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, επιστρέφει λοιπόν με τη σεζόν-φινάλε, η οποία θα σπάσει όπως ξέρουμε σε δύο μέρη.

Το Netflix επιβεβαίωσε μέσω Twitter στις 24 Μαΐου ότι το πρώτο μέρος της πέμπτης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και το δεύτερο στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν για κυκλοφορία του νέου κύκλου στις αρχές φθινοπώρου, όπως το Small Screen, και επιβεβαιώθηκαν.

Μέσα σε όλα, είχαμε και τον Άλβαρο Μόρτε να μας λέει τα νέα από τα γυρίσματα και κυρίως πότε τελείωσε η παραγωγή της πέμπτης σεζόν.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι να σπάσει η τελευταία σεζόν σε δύο τμήματα. Δεν είναι βέβαια κάτι νέο ή ξένο για το Netflix, το έχει κάνει αρκετές φορές σε δημοφιλείς σειρές.

Τα πέντε πρώτα επεισόδια θα τα δούμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο και τα τελευταία πέντε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μέσα σε όλα, το Netflix επιβεβαίωσε και το μεγαλύτερο μέρος του cast για τη σεζόν-φινάλε του Casa de Papel. Η Ούρσουλα Κορμπερό επιστρέφει λοιπόν ως Τόκιο, όπως κάνει και ο Άλβαρο Μόρτε ως Καθηγητής.

Μαζί τους στον πέμπτο κύκλο και οι Itziar Ituño, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Darko Peric και Enrique Arce. Οι νέες προσθήκες είναι ο Patrick Criado, αλλά και ο Miguel Ángel Silvestre, γνωστός από το Sense8.

Ξαναδείτε το επίσημο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του La Casa de Papel, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, και υπομονή έναν μήνα ως τον πρώτο τόμο του τελευταίου κύκλου…