Στα είκοσι εννέα της χρόνια αποφάσισε να αφήσει πίσω ότι γνώριζε και να αφοσιωθεί σε αυτό που πάντα αγαπούσε, τη συγγραφή. Έχοντας ήδη μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της νομικής η Νικολέτα Λιβά, γνωστή ως Ν.Λιβά, δημιούργησε το 2019 το LifeShallBe και αποφάσισε για πρώτη φορά να δημοσιεύσει όσα γράφει σε Κύπρο και Ελλάδα.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κέρδισε τις καρδιές χιλιάδων αναγνωστών και καθημερινά συνεχίζει να δημοσιεύει κείμενα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κείμενα της έχουν επίσης μεταφραστεί και δημοσιευτεί σε περιοδικά του εξωτερικού. Το Δεκέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο της συγγραφικό διήγημα με τίτλο Εσύ είσαι τα Χριστούγεννα μου.

Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφορεί το δεύτερο της βιβλίο με τίτλο Εσύ. Ένα βιβλίο με στίχους, ποιήματα και μικρές ιστορίες που καθρεφτίζουν τα πιο βαθιά μας συναισθήματα. Έτσι, δημιουργώντας μια ιστορία διαφορετική, μας θυμίζει πως αυτό που πραγματικά έχει αξία είναι αυτό που κουβαλάμε μέσα μας.

Παράλληλα, ετοιμάζει την πρώτη της σειρά συλλεκτικών κοσμημάτων LifeShallBe που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Τα αποκαλεί το δικό της τατουάζ καθώς οι στίχοι της θα αναγράφονται σε αυτά.

Όσο για την υπόλοιπη ιστορία της, για την ώρα έχει να πει μόνο το πιο κάτω.

«Ακόμα κι αν η ζωή επιλέξει για σένα άλλα μονοπάτια εσύ να λοξοδρομήσεις, μόνο έτσι θα φτιάξεις τα δικά σου».

Για να προμηθευτείτε το βιβλίο επικοινωνήστε μαζί μας εδώ:

Instagram: @lifeshallbe_nliva

Facebook:@lifeshallbe

Site: lifeshallbe.com