Στη Μυτιλήνη για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» με μια μεγάλη ομάδα από αξιόλογους ηθοποιούς βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μιμή Ντενίση όπου υποδέχθηκε τη σπουδαία βρετανίδα ηθοποιό Jane Lapotaire η οποία θα συμμετάσχει στην ταινία.

«Από σήμερα κοντά μας και η σπουδαία Αγγλίδα ηθοποιός Jane Lapotaire. Για όσους δεν την ξέρουν από τις μεγάλες ερμηνείες της στο Broadway. Όπως την Piaf για την οποία βραβεύτηκε με Tony σίγουρα την ξέρουν ως “πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας” από το περίφημο The Crown! Μαγεμένη κι αυτή με την Μυτιλήνη. Από αύριο γυρίζουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram η Μιμή Ντενίση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την Jane Lapotaire.

Η Jane Lapotaire που έχει διακριθεί για τις ερμηνείες της στο Broadway, αποτελεί μια διεθνούς φήμης ηθοποιό, που στη χώρα μας έγινε γνωστή ως «Η πριγκίπισσα Αλίκη» στο The Crown, αλλά και από το πέρασμά της από το Downton Abbey και θα αντικαταστήσει την Vanessa Redgrave στην ταινία, καθώς δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί για γυρίσματα στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.