Το Παγκράτι έχει καθιερωθεί πια στη συνείδηση του κοινού, όταν πρόκειται για μια χαλαρή και ταυτόχρονα απολαυστική έξοδο για ποτό με την παρέα. Σε κάποια από τα πιο δημοφιλή του στέκια, απολαμβάνει κανείς σούπερ καλοκαιρινά cocktails για να ξεχάσει ότι βρίσκεται ακόμη στην πόλη.

Superfly

Από τα πιο ιδιαίτερα στέκια στην περιοχή, το Superfly βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την Πλατεία Βαρνάβα και προσφέρει στους επισκέπτες του μία καλτ εμπειρία. Μπαίνοντας στο χώρο ο χρόνος γυρίζει πίσω φέρνοντας στο νου μνήμες από παιδικά πάρτι.

Ένα αυθεντικό φλιπεράκι, ρετρό αντικείμενα και έπιπλα, αφίσες και παιχνίδια, κόμικ και περιοδικά που μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Όπως φαντάζεστε το σκηνικό πολύ χαλαρό για άραγμα με την παρέα, cocktails και κους κους με ασφάλεια στα τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο.

Monsieur Cannibale

Βρίσκεται κοντά στον Προφήτη Ηλία και οφείλει την ονομασία του στο ομώνυμο γαλλικό τραγούδι. Η ιδιαίτερη, vintage διακόσμησή του και το εντυπωσιακό μπαρ στα όσα ξεχωρίζουν στην αισθητική του χώρου. Φημίζεται για το πλούσιο και χορταστικό brunch του, καθώς και για τα ωραία cocktails του.

Frater & Soror

Bρίσκεται στην πολυσύχναστη Πλατεία Προσκόπων, και αποτελεί ακόμη μία πρόταση των Λευτέρη Γεωργόπουλου (The Clumsies, Odori) και Μανώλη Λυκιαρδόπουλου (Odori), σε συνεργασία με τους Θάνο Τσουνάκα (Theory) και Γιώργο Γιγή. Το all day bar- restaurant, με την επιμελώς ατημέλητη βιομηχανική όψη, δίνει έμφαση στο gin με επιλεγμένες ετικέτες και εναλλακτικές προτάσεις του κλασικού gin- tonic.

Επήρεια

Στην Πλατεία Προσκόπων ο all day πολυχώρος έχει κερδίσει το κοινό του Παγκρατίου, και όχι μόνο. Με υπέροχη αισθητική και mix & match φιλοσοφία στη διακόσμηση, σας υποδέχεται στο φιλόξενο περιβάλλον του με βασικά χαρακτηριστικά τις ξύλινες επιφάνειες και τα αξιόλογα έργα τέχνης. Πιάστε τραπέζι στην πλατεία και απολαύστε το αγαπημένο σας cocktail.

Flamingo

Το Flamingo (Ευφράνορος 22 & Κρησίλα) είναι ένας all day χώρος με άποψη στο Παγκράτι, αισθητική και έξυπνες προτάσεις ποτού και φαγητού για κάθε ώρα και διάθεση. Ένα όμορφο flamingo στον τοίχο σας καλωσορίζει σε ένα χαλαρό και ταυτόχρονα προσεγμένο χώρο, με φιλική διάθεση και θετικά vibes.