Κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Ιούλιο του 2021 ως η δεύτερη δουλειά της Κριστίνα Μίλιαν για τη streaming υπηρεσία και έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα.

Το Resort to Love (Δεν Ξεφεύγεις από την Αγάπη) είναι μια ρομαντική κωμική ταινία, από αυτές που τόσο αγαπά το παγκόσμιο κοινό.

Resort to Love: Τι πρέπει να ξέρεις για το Netflix Original που κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο

https://www.instagram.com/p/CRC65k4r79h/

Για την ώρα δεν έχουν γίνει και πολλά γνωστά, ξέρουμε πάντως πως παραγωγός είναι η Αλίσια Κις, μέσω της εταιρίας της AK Worldwide. Κι αυτό σημαίνει πως η ταινία θα έχει πολλή μουσική και τραγούδι, κάτι που επιβεβαιώνει και το κανάλι.

Σκηνοθετημένη από τον Steven Tsuchida, η ταινία θα κάνει τη διεθνή πρεμιέρα της την Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, διαθέσιμη παντού στον κόσμο.

«Θέλοντας να ξεπεράσει έναν χωρισμό και την κατάρρευση της καριέρας της, μια τραγουδίστρια πιάνει δουλειά σε ένα νησιωτικό θέρετρο – όπου παντρεύεται ο πρώην της», είναι η επίσημη σύνοψη που μας δίνει το Netflix.

Η Έρικα (Κριστίνα Μίλιαν) ζει δύσκολες στιγμές στη μουσική της πορεία, κι έτσι συμφωνεί να πάει να δουλέψει σε ένα πολυτελές resort τροπικού νησιού, διασκεδάζοντας τους καλεσμένους γάμων. Το μόνο πρόβλημα; Πως αυτός που παντρεύεται είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της!

Το βασικό cast απαρτίζουν οι Κριστίνα Μίλιαν, Τζέι Φαρόα και Σίνκουα Γουόλς.

Αυτά έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά για το Resort to Love, τη νέα ταινία του Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2021…