Είκοσι πέντε χρόνια μετά την αρχική παραγωγή στο Μπρόντγουεϊ του μιούζικαλ «Rent», δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Revolution Rent», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο HBO Max από τις 15 Ιουνίου.

Στο τρέιλερ, ο Andy Señor Jr. – είχε υποδυθεί τον Angel στην παραγωγή στο Μπρόντγουεϊ – αφηγείται το χρονικό του ταξιδιού του για να σκηνοθετήσει το μιούζικαλ στην Κούβα· για να υλοποιήσει την πρώτη αμερικανική εμπορική παραγωγή στην Αβάνα μετά από πάνω από μισόν αιώνα. Έρχεται αντιμέτωπος και με ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού του καθώς επιστρέφει για πρώτη φορά στην πατρίδα των εξορισμένων γονιών του αλλά και με την περίπλοκη σχέση την οποία πολλοί Κουβανοί έχουν με την ιστορία, την ταυτότητα και την κληρονομιά της χώρας τους.

Στο τρέιλερ, ο Andy, απευθυνόμενος στην όλο σκεπτικισμό οικογένειά του, λέει: «Απλά, αν μπορέσω να επηρεάσω μια μικρή ομάδα ανθρώπων, αυτό μου αναλογεί. Είναι αρκετό».

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τον Señor Jr. καθώς υλοποιεί την πρωτοποριακή παραγωγή, από τεχνικά ζητήματα μέχρι τις πρόβες και την πρεμιέρα, και αναδεικνύει τις αναποδιές αλλά και τους θριάμβους που αντιμετώπισαν ο ίδιος, οι ηθοποιοί-τραγουδιστές και το τεχνικό επιτελείο. «Αν δίνουμε τον εαυτό μας, δημιουργούμε πιθανότητες και ευκαιρίες για άλλους» εξηγεί ο Andy Señor Jr.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.