Στο πλευρό της Στεφανίας Λυμπερακάκη που μας εκπροσωπεί στη φετινή Eurovision η οποία γίνεται στο Ρότερνταμ με το τραγούδι «Last dance» βρίσκεται ένας Χανιώτης χορευτής.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Πρόκειται για τον Νίκο Κουκάκη, έναν καταξιωμένο χορευτή, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά, μεγάλωσε στα Περβόλια Χανίων και από μικρός λάτρευε τον χορό.

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε τα καλύτερα για τον Νίκο, ο οποίος έχει καταφέρει να διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χορό, ενώ πέρα από χορευτής και δάσκαλος χορού είναι και μοντέλο.

Σημειώνεται ότι η Stefania ανέβηκε χθες στην σκηνή του Ahoy Arena ώστε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό ενώ τα χειροκροτήματα τα οποία ακούστηκαν, και μέσω της εφαρμογής της Eurovision, έδειξαν ότι η Stefania εντυπωσίασε με την εμφάνιση της.

Στο πλευρό της οι χορευτές που φαίνονταν αόρατοι χάρη στα ειδικά τεχνικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 4η θέση του Δεύτερου Ημιτελικού με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Την σκηνοθεσία του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.