Στην σκηνή του Ahoy Arena ανέβηκε η Stefania ώστε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision. Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό ενώ τα χειροκροτήματα τα οποία ακούστηκαν, και μέσω της εφαρμογής της Eurovision, έδειξαν ότι η Stefania εντυπωσίασε με την εμφάνιση της.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 4η θέση του Δεύτερου Ημιτελικού με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Την σκηνοθεσία του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Τα τεχνικά εφέ τα οποία χρησιμοποιεί η Stefania στην εμφάνιση της με το Last Dance απαιτούσαν ιδιαίτερα καθαρή ατμόσφαιρα και γι’ αυτό το λόγο, οι άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν, λίγο πριν ανέβει η νεαρή τραγουδίστρια στην σκηνή, να ανάψουν τα ειδικά μηχανήματα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Αν και το άγχος είχε κυριεύσει την Stefania και τους συνεργάτες της για το αν θα πάνε όλα καλά σε ότι αφορά τα τεχνικά εφέ, τελικά όλα λειτούργησαν άψογα και η εμφάνιση της τραγουδίστριας ενθουσίασε.