Η υπόσχεση που έδωσαν η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου στο κοινό της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί και έτσι η συνάντησή τους αναμένεται στο Παλαί Ντε Σπορ, για μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014.

Οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε, αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. Το «Πες το Κι έγινε», «Το Πάτωμα», «Η Ζελατίνα», ο «Φώσφορος», το «Κράτα για Το Τέλος», «η Μικρή Μου Μωβ Βεντάλια» και το «Γράμμα στον κ. Γκάτσο», το «Μάλιστα Κύριε» του Ζαμπέτα, το «Καίγομαι» του Ξαρχάκου θα είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν.

Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου θα πλαισιωθούν, από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα «Nouveau Sextet» (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

Ώρα έναρξης: 9.00 μμ
Τιμές εισιτηρίων
Πλατεία : 15 ευρώ
Κερκίδα: 12 ευρώ
Φοιτητών – Ανέργων – Πολυτέκνων Κερκίδα: 10 ευρώ

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.