Με ή χωρίς μουσική η ουσία είναι μία. Τα αγαπημένα μας στέκια ξανάνοιξαν και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε και πάλι να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη με τους φίλους μας. Αυτήν τη φορά δίνουμε ραντεβού σε κάποια από τα καθιερωμένα σημεία αναφοράς σε πεζόδρομους στο κέντρο της Αθήνας.

42 Barstronomy Athens

Ατμοσφαιρικό μπαρ στον πεζόδρομο επί της Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, με φιλόξενη αισθητική και κλασάτο feeling. Ζεστός χώρος με κυρίαρχο στοιχεί το ξύλο, που ξεχωρίζει στις προτάσεις του κέντρου για τα εξαιρετικά cocktails, τα premium αποστάγματα και το αρμονικό «πάντρεμα» ποτού και φαγητού που χαρακτηρίζει άλλωστε και τον όρο «barstronomy».

Kuko’s The Bar

Στεγάζεται σε ένα υπέροχo ανακαινισμένο νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου και αποτελεί ιδανικό meeting point στην καρδιά της πόλης για κάθε στιγμή και διάθεση.

Το περιβάλλον και η κουζίνα ενισχύουν την ιταλική αισθητική που συνδυάζεται όμορφα με τον παριζιάνικο ρομαντισμό, τα οποία ενισχύονται και από μία προσεκτικά επιλεγμένη κάβα, που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη του ποτού. Όλα αυτά ενώνονται υπό το άρωμα του καφέ που είναι διάχυτο σε κάθε γωνιά του μαγαζιού.

Warehouse

Στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, το Warehouse είναι ένα speciality coffee, wine & cocktail bar που κατάφερε να ξεχωρίσει με την φιλοσοφία και την εξειδίκευσή του τόσο στον καφέ όσο και στο κρασί.

Το βραδάκι μετατρέπεται σε στέκι για after office χαλαρό ποτό ή κρασάκι με τους φίλους. Διαθέτει μία πλήρως ενημερωμένη wine list τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή αμπελώνα, καθώς και μια cocktail list με classic και speakeasy προτάσεις.

Just Made 33

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, στον πεζόδρομο της Ευαγγελιστρίας (νο 33), το Just Made 33 σάς φτιάχνει τη μέρα όχι μόνο με το νόστιμο φαγητό του, αλλά και με τον πολύ καλό καφέ του.

Στο Just Made 33 θα πιείτε χαρμάνι βραβευμένης εταιρείας επεξεργασίας καφέ ανώτερης ποιότητας, ο οποίος θα σας εθίσει από την πρώτη γουλιά, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στο Just Made 33 θα βρείτε και κάποια blends σε αποκλειστικότητα.

Tazza

Το μαγαζί- έκπληξη στον πεζόδρομο της Πετράκη, μεταξύ Ερμού και Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας. Ισορροπώντας αρμονικά μεταξύ της ρετρό αισθητικής και της μοντέρνας διάθεσης που χαρακτηρίζει την εκπληκτική διακόσμησή του, πρόκειται για μια all day επιλογή για καφέ, lunch break ή ένα ποτήρι κρασί το βραδάκι.